Αρχική Σελίδα

Beijing Exiviaparts Auto parts Co., Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

Co. μερών αυτοκινήτου του Πεκίνου Exiviaparts, ΕΠΕ που καθιερώνεται το Μάιο του 2010. Όταν αποφασίσαμε να αποτολμήσουμε στην επιχείρηση μερών οχημάτων, ο στόχος μας ήταν να βάλουμε μαζί τις πιό προηγμένες τεχνικές κατασκευής, την καλύτερη ανάπτυξη μερών, και τους εμπειρογνώμονες μάρκετινγκ/πωλήσεων στα μέρη εμπορικών σημάτων EXIVIA.

Από την πρώτη -πρώτη ιδέα μας κατευθείαν στο τελικό προϊόν, είναι μια μακροχρόνια διαδικασία που θα επιθυμούσαμε να μοιραστούμε με σας. Επιθυμούμε ότι θα έχετε την εμπιστοσύνη στα μέρη EXIVIA!

Οι εμπορικοί άνθρωποί μας έχουν τη σε βάθος γνώση της αυτοκινητοβιομηχανίας. Ακολουθούν τις τάσεις και παρακολουθούν όλων των δημοφιλών προτύπων οχημάτων από τους διαφορετικούς κατασκευαστές. Δεδομένου ότι τα περισσότερα από τα μέρη που ειδικευόμαστε οι κοινές τεχνολογίες, είναι αρκετά εύκολο για μας να δημιουργήσουμε τα μέρη αντικατάστασης. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες διανέμονται έπειτα στο τμήμα εφαρμοσμένης μηχανικής όπου η ομάδα μας θα δημιουργήσει τα λεπτομερή σχέδια προϊόντων και τα σχέδια σχεδίασης για τα μέρη αντικατάστασης.

Η κατασκευή των μερών οχημάτων απαιτεί τα ιδιαίτερα περίπλοκα εργαλεία. Τα διαφορετικά υλικά θα απαιτήσουν διάφορα εργαλεία. Η διαδικασία σχεδίασης θα πάρει κάποιο χρόνο και μόνο μετά από τις πολυάριθμες δοκιμές είναι τα εργαλεία που εγκρίνονται τελικά και που δίνονται στο τμήμα παραγωγής.

Παρέχουμε ότι τα προϊόντα είναι, άξονας οπίσθιων αξόνων, κεφάλι κυλίνδρων μηχανών, μανίκι κυλίνδρων, έμβολο μηχανών, φραγμός μηχανών, αυτόματος στροφαλοφόρος άξονας μηχανών, βούλωμα σπινθήρων, μηχανή εκκινητών, γεννήτρια εναλλακτών, πετρέλαιο fliter, φίλτρο αέρα, φως αυτοκινήτων, μέρη ροδών, μέρη μηχανών και ούτω καθεξής.

Το τμήμα παραγωγής μας ακολουθεί προσεκτικά τον προγραμματισμό παραγωγής και το πρόγραμμα κάθε προϊόντος. Κάθε προϊόν μπορεί να περιέχει περισσότερες από 50 διαφορετικές μέρη/συνελεύσεις. Το ειδικό προσωπικό κανονίζεται για να ακολουθήσει το πρόγραμμα της παραγωγής όλων των διαφορετικών μερών για να εξασφαλίσει ότι η συνέλευση όλων των προϊόντων μας πρόκειται να ακολουθήσει το χρονοδιάγραμμα.

Όταν όλα τα μέρη προετοιμαστούν, πηγαίνουν μέσω της τελικής γραμμής συνελεύσεων και προσεκτικά ελεγγμένος πριν από συσκευασμένος και σταλμένος σε όλο τον κόσμο.

 

 

 

Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Η επιχείρησή μας έχει σχεδόν 20 έτη. Γιατί συμμετέχετε στα αυτόματα προϊόντα μερών μηχανών, έχουμε τα αυτόματα μέρη μηχανών. έμβολο, σκάφος της γραμμής κυλίνδρων, μανίκια κυλίνδρων, αυτόματος φραγμός enjine, αυτόματο βούλωμα σπινθήρων, μηχανή εκκινητών, και για ολόκληρα τα μέρη επισκευής μηχανών, έχουμε επίσης τη μηχανή εγχώριας χρήσης, forklift τη μηχανή, τη μηχανή εκσκαφέων, τη μηχανή βαριών φορτηγών και πολλά άλλα πρότυπα μηχανών diesel, όπως τη Toyota, Nissan, Mazda, Isuzu, Mitsubishi, Citroen, Yanmar, KOMATSU, Kubota, γάτα, άτομο, Perkins, Benz, Renault RVI, Φίατ/Iveco, Deutz, Ντιτρόιτ, Faw, και ούτω καθεξής.

Beijing Exiviaparts Auto parts Co., Ltd. Beijing Exiviaparts Auto parts Co., Ltd. Beijing Exiviaparts Auto parts Co., Ltd.
1 2 3
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Διανομέας-χονδρεμπόρου

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : Exiviaparts

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 5,000,000-20,000,000

Ιδρύθηκε Έτος : 2010

Εξαγωγή pc : 80% - 90%